Дерма ролер

DNS Revo Series

Революцията в дермаролерите, включващ в себе си няколко технологии, които го правят по-добър, а същевременно по-евтин и екосъобразен, тъй като разполага с възможност за смяна на ролерите. Дермаролерът комбайн включва в себе си цели 4 от най-новите технологии, които действат синергично една спрямо друга.

 1.       Сменяем ролер с 540 игли. ( за всеки 5 минути правите над 500 000 микроперфорации)

 2.       Галваничен ток

 3.       4 вида ярка светлина в строго определен спектър.

 4.       Вибрация.

 Галванично напрежение представлява:  микротокови импулси, които симулират естествените биоимпулси на тялото. Посредством галваничния ток може да бъде ускорено усвояването на полезни вещества, нанесени върху кожата, освен това и стимулиране на производството на високи дози колаген, нужен за естествената регенерация на тъканите.

 Дермаролерът DNS Revo-люция е единствен по рода си, който комбинира двете технологии микронийдлинг + галванично напрежение. Самият ролер е разделен на 3 части. Двете странични са електропроводими и независими, а по средата се намира прозрачната част, която дава възможност за имплементирането на друга иновационна технология, която за пръв път може да се намери в 1 дермаролер – ярък LED диод със сменящи се 4 вида светлина.

 Яркият светодиод е програмиран да сменя цветовете периодично, излъчвайки строго определени дължини на вълната със строго определени функции върху най-големият човешки орган – кожата.

Синя – антибактериална.      Жълта – енергизира.

Червена – регенерира.          Зелена – успокоява. 

 За да почувствате комфорт без болка, уредът разполага и с регулируема степен на вибрация. Разликата с обикновен ролер без вибрация е осезаема, веднага щом включите вибрацията клиентът ще усети разликата.

 Важно е да се знае и за високата ефективност на ролера, който разполага с 540 на брой игли и сменяема глава, която го прави по-ефективен от старото поколение ролери и намалява стойността на консумативите, а оттам и не замърсява природата.

Derma Roler DSS – разделяте се с бръчките, белезите, пигментните петна, широките пори. Невероятно, но…факт /Алтернатива на микроиглена класическа мезотерапия с микроиглен – ролер/

Традиционните методи, използвани за подхранване накожата не са особено ефективни, тъй като проникват само в най-горния слой на епидермиса. Ефективността достига до 0.3% . При класическата мезотерапия, хранителните вещества се доставят в кожата с инжектиране. Макар и ефективна тази мезотерапия е инвазивна, има странични ефекти и е скъпо-струваща.

Тези проблеми сега са намерили разрешение с разработването на микроигления Дерма-ролер. С него се комбинират ефектите на мезотерапията  и пилинга, и с тези на козметичните процедури. Комбинирана с правилните козметични продукти, тя позволява на козметолога да решава ефективно проблемите на отпусната и застаряваща кожа, белези, пигментации, стягане, подмладяване, обновяване на кожата. Такова лечение ефективно увеличава проникването на хранителни вещества през епидермиса и дермата в клетките на мезодермата, където се извършва действителното подхранване. Така се постига до 80% ефективно подхранване. Представлява неинвазивни микроубождания със специален уред, което отключва мощни възстановителни процеси в кожата. Микро-иглите създават множество убождания (около 250 000 с едно прокарване на ролера ) в мезодермалния слой.

*  Процедурата е с кратък възстановителен период и забележителни резултати. Хилядите микроубождания на пръв поглед не предизвикват сериозна травма на лицето, но предизвикват мощна възстановителна реакция от страна на кожата и активират процеси по регенерация и възстановяване. Различните проблеми на кожата се третират по различен начин и с различни козметични продукти, депигментиращи серуми, ботоксоподобни серуми, хиалуронова киселина, биологичен пийлинг с аха киселини и др. според спецификата на проблема.

*  Микроубожданията не са болезнени. Дерма ролерът е специална приставка, на която има заострени микроиглички, на ролка. Процедурата се прави, като ролерът масажира цялото лице или конкретна зона, за която има нужда.  

*  Нужна е сесия от 4- 8 процедури по една седмично / в различните случаи. Процедурата може да се комбинира с други методики за оптимизиранена резултатите като : микродермоабразио, неинвазивна мезотерапия BDR, билков пилинг, радиочестота, фототерапия с ЛЕД светлини и др. по преценка на вашия козметолог. Инстилацията на витамин А и С, както и хиалурон, хидратира и лекува бръчките.

Дермаролер се прилага и при процедури за тялото - В областта на шията, гърдите, корема, бедрата, мишниците, за подобряване тонуса на кожата, за лечение на целулит и бръчки.

След третиране се получава:

Стимулиране на естественото производството на колаген и еластин –кожата се подмладява

има по-добра резорбация на нанесения върху нея продукт,

стимулира се дермалната способност за зарастване на рани,

Подобряване на еластичността на кожата

Намаляване размер на порите

Заглаждане на белези от акне           

Намаляване на фините линии, бръчки и тъмни кръгове

Безопасно и бързо преструктуриране на кожата  

Странични ефекти:

Минимални. Безопасен и надежден, Дерма-ролерът е най-добрият неинвазивен избор за лечение на стареенето на кожата . По време и след апликация ще получите реакция, която се изразява в леко почервеняване и затопляне на обработваните зони. То трае до 24 часа след третиране и е съвсем желан и очакван ефект от процедурата.

Противопоказания:

ТУМОРИ, ВЪРХУ БРАДАВИЦИ, АКТИВНО АКНЕ, КОЖНИ ИНФЕКЦИИ, ЕКЗЕМА, РОЗАЦЕЯ, ПСОРИАЗИС, СОЛАРНА КЕРАТОЗА, БЕНКИ, С ПОВИШЕНО ВНИМАНИЕ КЪМ КЪРВЕНЕТО ПО ВРЕМЕ НА МЕСЕЧЕН ЦИКЪЛ. ДА НЕ СЕ РАБОТИ ВЪРХУ ОЧНАТА ЯБЪЛКА ГОРЕН ИЛИ ДОЛЕН КЛЕПАЧ!

Описание на уреда:

*Дерма-ролер е с валяк със стоманени иглички

* Размер игличките - 1.0mm (200 игли)

* Roller Материал: PC + ABS

* Сертифициран от /RoHS CE FDA/ 

Използването на ролка за скалп с титаниеви микро игли действа като:

 * подсилват проникването на лечебните продукти за оптимален повторен растеж

 * Повишава усвояването на продуктите за локално приложение

 * Заздравява белези от присаждане на коса

 

 * Подпомага растежа на нова коса             

Промо Бюлетин

Абонирайте се за нашият "Промо Бюлетин" за да получавате актуалните ни промоции и намаления.

Карта

Свържете се с нас

Можете да се свържете с нас :
на мобилен: 0885 / 25 30 69 ;
на email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ;
или използвайте нашата контакт форма

 

гр. София, ул. Цветна градина 24 (успоредна на бул. Арсеналски)