Диамантено микродермабразио

С ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМАБРАЗИО - БЕЗ ФОН ДЬО ТЕН И ФОТОШОП

"Бръчките трябва да обозначават само тези места, където преди е имало усмивки." - Марк Твен

Диамантено микродермаабразио + ампула (серум) с улзтразвук или успокояваща маска за лице.

Какво представлява?   Контролирано механично премахване на повърхностните слоеве на  кожата; излющване, което включва епидермалните слоеве и може да обхване също папиларния слой на дермата, чрез което се стимулира производството на колаген.  

 Какво включва:

 Почистване на лицето с тоалетно мляко или лосион

 Процедура с диамантено микродермаабразио

 Ампула с ултразвук според желанието на клиента 

 Успокояваща маска 

 Финален крем според типа кожа

Как се извършва процедурата?   Процедурата се извършва с диамантени върхове, /диск от истински диамантен прах/ свързани с  аспирационна система. Микроесфолиациите се извършват чрез деликатно плъзгане на финно инструктирания диамантен връх по кожата. Така се избягват всички възможни затруднения и несполуки от използването на кристали, алуминиев оксид и химични субстанции.

Детайли за офертата 

Диамантеното абразио е най-добрата процедура за почистване и освежаване на кожата! Ефектът е премахване на мъртвите клетки и замърсявания,  равномерен и сияен тен на кожата на лицето. Диамантеният пилинг се наложи като най-добрата съвремененна процедура за излющване на епидермалните клетки. Прилага се при всички типове кожа по отношение на омазняване, цвят и възраст и върху всички части от тялото. Микродермабразиото е революционен, неагресивен, механичен пилинг, с който се обработва епидермиса. Премахва се най-горният слой на кожата чрез полиране с естествени диамантени частици и с помощта на вакуум изтегля мъртвата кожа.

Един курс микродермабразио се състои от 3 до 10 процедури, които се провеждат с интервал от 1-2 седмици. За поддържане на резултатите е препоръчително извършване на микродермабразио на всеки 2-3 месеца след края на основния курс от процедури. Една процедура отнема приблизително 15-20 минути и може да бъде извършена не само на лицето, но също така и на шията, в областта на деколтето и ръцете.

След диамантено микродермабразио всички останали козметични процедури имат 100 % ефект. Ежедневната козметика също. Желателно е процедурите да се правят през есенно-зимния период когато третираните участъци няма да бъдат излагани на вредните ултравиолетови лъчи.

След процедурата

 Микродермабразиото повишава чувствителността на кожата към слънчевите UV лъчи, поради което третираните участъци не трябва да бъдат излагани на слънчева светлина поне 24 часа след процедурата.

През първите няколко дни след извършване на микродермабразио кожата реагира остро на горещата вода и потта, което изисква избягване на интензивните физически тренировки през този период.

За запазване на резултатите спазвайте следните правила:

 - Използвайте мазни, овлажняващи кремове или лосиони през първата седмица след процедурата.

 - Не използвайте козметични средства, в чийто състав влизат гликолова или млечна киселина, а също така ексфолиращи скрабове минимум 72 часа преди и след процедурата.

- Не използвайте козметика със съдържание на Ретин А (ретинол),  72 часа преди и след процедурата. тяхното използване трябва да се спре поне 14 дни преди процедурата;

- Не използвайте декоративна козметика 24 часа след извършване на процедурата (в това число фон дьо тен, пудра, руж).

Противопоказания

Процедурата не се препоръчва при наличие на гнойно акне, охлузвания, открити рани, изгаряния, херпес, брадавици, диабет или автоимунни заболявания, Бременни жени; Хепатит, Рак на кожата ; Купероза (разширени кръвоносни съдове по кожата на лицето);

 

Диамантено микродермабразио - някои го наричат "пилинг в обедната почивка", други "избелване с диаманти". Прилага се на деликатни зони, включващи лицето, очите и врата, така и по-големи области от тялото. Ефектът е видим. При диамантеното микродермабразио не може да има странични кожни реакции и възпаления.То не прилага познатия от традиционните процедури поток от кристали на пясъкоструйно почистване на кожата – т.е. ронливи и абразивни материали, които нараняват и вредят. Процедурите са приятни и без болка, а работата на оператора /козметика/ е опростена и обезопасена.

може да намали:

- леката форма на хиперпигментация                             - старческите петна

- увредената от слънцето кожа                                      - да свие разширените пори

- определени видове белези от акне                              - черните и белите точки  

- определени видове белези от акне                              - фините линии и бръчки                                                                       

- признаците на застаряване на кожата                           -  да изравни тена на кожата                                          

Накрайници:

Колкото е по-висок номерът на диамантения накрайник, толкова по-фин е той.

D100 – за тяло, и части като колене, лакти, за области със стрии, както и по-големи дефекти по лицето

D150, D180, D220 – за белези, фини линии и несъвършенства

D 250 –  за очи, двете страни на носа, бръчки, пъпки

Diamond Microdermabrasion- използува се като неинвазивна, нехирургична процедура за освежаване на кожата-т.нар."пилинг в обедната почивка", чрез която се премахва най-горния слой на кожата. Диамантената глава премахва този слой, чрез полиране с естествени диамантени частици и с помощта на вакуум изтегля мъртвата кожа, контролирайки този процес. По този начин се подпомага израстването на нова кожа. По кожата няма зачервявания, раздразнения.

Това е неинвазивна процедура за подмладяване и освежаване на кожата. При нея се получава ексфолииране на горния кожен слой и едновременно с това се изсмукват частиците заедно сьс замьрсяванията и мьртвите клетки. Тази процедура служи за отстраняване на дефекти и недостатьци като фини линии и брьчки,пигментни петна,белези от акне и др.Умереното използване на диамантеното микродермабразио, заедно с продукти за кожата, които проникват през горния кожен слой и достигат до дермата (т.е. сьчетаване на процедурата с ултрафонофореза) спомагат за осигуряване на естествени хранителни вещества, за вьзстановяване на клетьчната активност и за подобряване здравето на кожата. Прилага се при всички типове кожа и вьрху всички части на тялото. След процедурата кожата е особено подготвена за поемане на подходящи козметични продукти.

При реовно приложение:

* намаляване на стриите,

* подобрява кожния тонус,

* свиване на разширени пори,

* забавяне стареенето на кожата,

* увеличава се храненето на дермата,

* подобрява увредената от сльнце кожа,

* постига се преструктуриране на кожата,

* частично ексфолииране на кожата по тялото,

* подобрява вида на загрубялата и повредена кожа,

* повьрхността на кожата придобива равномерен тен.

* обновяване и изсветляване на кожата -т.нар."почистване на кожата",

* подобряване - намалява белезите от акне и други комбинирани белези, 

* себорегулиране (намаляване на омазняването) на сколонна към акне кожа,

* намалява пигментации и вьзрастови петна – изсветляване, избледняване на кожата, 

* намаляване на по-малки и средни фини бръчки -особено около очите и около устата,

* подобрява микроциркулацията, увеличава кръвоснабдяването на дермата и епидермалния слой, като по този начин се повишава кожното регенериране,

* стимулира и повишава степентта на продуктивност на кожата и нейната съединителна тъкан,фибрите на колаген и еластин,

* позволява на сухата кожа да абсорбира повече влага,следователно има хидратираш ефект;

Mикродермабразиото стимулира регенерацията на кожата и микроциркулацията. За максимален ефект са необходими няколко процедури микродермабразио на месечни интервали.

Микродермабразио терапията също така помага в борбата с кератинизация

/вроговяване - процес на образуване на кератин в тъканите, главно в епидермиса, в който клетките от базалния слой се придвижват до роговия слой, при което узряват и се диференцират до вроговени клетки, съдържащи кератин. 

 Предимствата: възможността да се контролира ексфолиацията и  бързите резултати.

Промо Бюлетин

Абонирайте се за нашият "Промо Бюлетин" за да получавате актуалните ни промоции и намаления.

Карта

Свържете се с нас

Можете да се свържете с нас :
на мобилен: 0885 / 25 30 69 ;
на email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ;
или използвайте нашата контакт форма

 

гр. София, ул. Цветна градина 24 (успоредна на бул. Арсеналски)