Дермаролер против косопад

Процедурата с дермаролер против косопад представлява един вид мезотерапия за коса. Дермаролер може да се използва както от мъже, така и от жени. Много е лесен за употреба. Търкаляйки се по скалпа, стимулира притока на кръв към космените фоликули. По този начин дермаролер спомага да се увеличи дебелината на косъма и да се спре загубата на коса. В момента има много лекарства и процедури, които лекуват косопад, като се започне от разни кремове и се стигне до трансплантация на коса. Много от тях са доста скъпи и не всеки може да си ги позволи. Дермаролер е революционен продукт, който лекува косопад, използвайки традиционния източен метод Акупунктура и така подобрява естествените функции на кожата на главата. Това увеличава притока на кръв и спомага повече хранителни вещества да достигнат до космените фоликули. Ако се използва съвместно с кремове и лосиони против косопад, спомага за повишаване на тяхната ефективност.

Дермаролер против косопад подобрява ефективността на препаратите.

Дермаролер позволява да се увеличи абсорбацията на препаратите против косопад до 5 пъти повече. Особено трудно се лекува косопад в предната част на главата и това се дължи на факта, че хранителните вещества не могат да проникнат достатъчно дълбоко в кожата. Дермаролер може да повиши абсорбацията във всички области на главата, като по този начин се постига максимален ефект при локалното лечение на косопад. Локалното лечение на косопад дава резултат само в случаите, когато активните съставки могат да проникнат през защитния външен слой (рогов слой). Но на практика, много често, само една малка част от общото количество на тези съставки достига областта, за която са предназначени.

Използването на дермаролер против косопад може да направи хиляди микроканали през роговия слой и така да позволи проникването на активните съставки в пъти повече. Дермаролер също така насърчава бързото възстановяване на белези, останали след трансплантация на коса. Намалява и ги избледнява. Дермаролер насърчава растежа на нова коса, спомага за сгъстяването ѝ, подобрява кръвообращението. Тези фактори заздравяват косата и тя изглежда наистина красива.

Последно променена в Понеделник, 22 Февруари 2016 13:06

Промо Бюлетин

Абонирайте се за нашият "Промо Бюлетин" за да получавате актуалните ни промоции и намаления.

Карта

Свържете се с нас

Можете да се свържете с нас :
на мобилен: 0885 / 25 30 69 ;
на email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ;
или използвайте нашата контакт форма

 

гр. София, ул. Цветна градина 24 (успоредна на бул. Арсеналски)