Коло маска

Гладката кожа е търсен ефект от векове назад. Още древните са използвали горещ восък за да отстраняват нежеланото окосмяване. Днес можем да избираме между различни методи за обезкосмяване – от бръсначката, през депилатоара, епилатора, кола маската до лазерната и фотоепилацията.


За да обърнем внимание специално на кола маската, ще трябва да започнем от там, че е подходящо да се използва за всички части от тялото – краката, ръцете, бикини зоната, лицето, подмишниците (гърба и гърдите при мъжете). Кола маската може да бъде направена на основата на восък или на захар.


За идеални резултати:


- Няколко часа преди кола маска ексфолирайте краката си (или зоната, която ще третирате), за да отстраните мъртвите клетки и ще улесни процедурата. Освен това ексфолирането ще предотврати и врастването на косъмчета.


- Не взимайте душ преди кола маска. Косъмчетата абсорбират вода и това затруднява процедурата.

Хубавото е, че кожата остава гладка между 2 и 4 седмици, тъй като кола маската отскубва косъмчетата от корен. А ако се питате кое е лошото – за да можете да направите кола маска с идеален ефект косъмчетата трябва да са достатъчно пораснали, за да може да ги “хване”. Възможно е да има зачервяване ден или два след това.

Успокояване на кожата: След кола маската непременно използвайте успокояващ лосион, който хидратира и подхранва кожата. Има специални продукти, които намаляват зачервяването.


Предотвратяване на врастването: Врастналите косми, освен че не са красиви, са и болезнени. Редовно ексфолирайте кожата си и за всеки случай потърсете продукти, които могат да помогнат в тази борба.


кола маска при нанасянето и отстраняването й разширява порите, подпомага за по-добро „дишане” на кожата. С продължителна употреба изтънява космите и води до оредяването им. Използването на кола маска е евтин, достъпен и ефективен начин да се отървете от космите по нежеланите места – бързо, лесно и ефективно. С всяка процедура кола маската става все по-поносима, а със сигурност резултатът си струва.

Промо Бюлетин

Абонирайте се за нашият "Промо Бюлетин" за да получавате актуалните ни промоции и намаления.

Карта

Свържете се с нас

Можете да се свържете с нас :
на мобилен: 0885 / 25 30 69 ;
на email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ;
или използвайте нашата контакт форма

 

гр. София, ул. Цветна градина 24 (успоредна на бул. Арсеналски)